Témák » Vágyakozás » Kustra Ferenc József: Vágyam tárgya Hilda!
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 82
Vágyam tárgya Hilda!
De elhatárolódó Hilda!
Stílus? Valaki nagyasszonya?
Én meg ácsingózok,
Magára vágyódok…
Távolságtartó… vágy asszonya.

Legyen már közvetlenebb Hilda!
Legyen velem hétköznapi… na…
Maga úgy kellene…
Lelkébe engedne?
Ereszkedjen le… vágy asszonya.

De meghódítanám, ó, Hilda!
Közbe fogy év napja… biz’ Hilda.
Egyedüllét izgi?
Udvarlás bizsergi?
Majd beadja derekát Hilda.

Vecsés, 2021. március 26. – Kustra Ferenc József - Íródott: romantikus LIMERIK csokorban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error