Témák » Alkalmazkodás » Kustra Ferenc József: Nevetés – sírás – esküvő
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 90
Nevetés – sírás – esküvő
Hétköznapi pszichológia útjain!

Jó, ahol vendég a nevetés,
Ott az élet egy nagy ünneplés.
Természet reális,
Igen kolosszális.
Életben nevetés, oly’ kevés.

Egy nagy sírás sem mindig használ
Főleg, ha jő halál és kaszál.
Az utolsó percek,
Oly’ lehetetlenek…
Innen már élet, vissza nem áll.

Esküvő az élet szépsége,
Nem fittyet hányni lényegére…
Gyerekeket szültünk,
Kettévált életünk…
Nem ily’ lovat akartam! Vége…

Vecsés, 2018. december 21. – Kustra Ferenc József – íródott: LIMERIK csokorban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error