Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Őszülő lét…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 128
Őszülő lét…
Lehullik az őszi falevél,
Az őszülő lét is útra kél?
Változtatni akarsz? Légy tenmagad!
Változz meg, változtasd meg önmagad…

Próbálkozz, akkor is, ha nem megy,
Győzz Te akkor is, ha te vagy hegy...
Kapsz érte... még további helyjegy.

Vecsés, 2013. november 27. - Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error