Témák » Béke » Kovacs Ivan: KÉRDÉS
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 666
KÉRDÉS
Lenne csak az embernek
szebb és jobb jövője!
Ócska hajójának
biztos kikötője!

Lenne csak elég
béke és szeretet!
Kevesebb nyomorult
akit az élet megvet!

Mennybe kerülne
egymást megérteni?
Ha szeretjük az Istent,
az embert is kell szereti!
Beküldő: Kovacs Ivan
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error