Témák » Haza » Kovacs Ivan: FOHÁSZ
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 151
FOHÁSZ
Az, hogy piros a vér a Pesti utcán,
már csak némely embernek
maradt fakuló emlékezetében.
Azóta már millió lábnyom és forgalom
keresztezett e nyüzsgős városrészben.

A vészharangok már régen elhallgattak,
és a világ is az óta nagyon megváltozott.
Nincs már harcos fegyver végzetes moraja.
Legyen csak a Duna halk áramlata,
Budapestnek örök és békés pillanata!
Beküldő: Kovacs Ivan
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error