Témák » Magány » Tóth Árpád: Meddő órán
Beküldve: 2011.03.10.
Ennyien olvasták eddig: 2255
Meddő órán
Magam vagyok.
Nagyon.
Kicsordul a könnyem.
Hagyom.
Viaszos vászon az asztalomon,
Faricskálok lomhán egy dalon,
Vézna, szánalmas figura, én.
Én, én.
S magam vagyok a föld kerekén.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error