Témák » Anyák Napja » bahus Katalin: Anya
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 130
Anya
Légy büszke az édesanyádra,
hisz neki te vagy az egész világa!
Nincs is más vágya,
csak gyermekét boldognak lássa.
Anya ki védett, óvott,
ki rád testében vigyázott,
kilenc hónapig méhében hordott,
fájdalmat nem ismerve, neked éltetet adott!
Az édesanya az egyetlen,
kinek két szív dobott testében,
minden édesanyát isten sokáig éltessen!!!
Beküldő: Bahus Katalin

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error