Témák » Magány » József Attila: Nagyon fáj
Beküldve: 2011.03.21.
Ennyien olvasták eddig: 2209
Nagyon fáj
Mit kellene
tenni érte és ellene?
Nem szégyenlem, ha kitalálom,

hisz kitaszit
a világ így is olyat, akit
kábít a nap, rettent az álom.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error