Témák » Béke » Kovacs Ivan: A VILÁG LEÁLLÍTÁSA
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 94
A VILÁG LEÁLLÍTÁSA
Leállítottad-e a világot,
s feladtad-e bajait?
Érezted-e szíved tüzét,
s arany árnyalatait?

Hátrahagytad szeszélyeid,
s kidobtad a törmeléket?
Szembenéztél a világgal,
de nem szenvedtél veszteséget?

Tükrözted-e a világot
mely tisztán visszaverődik,
é érezted-e teljességét
hol minden egybefűződik?
Beküldő: Kovacs Ivan
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error