Témák » Magány » József Attila: Nagyon fáj
Beküldve: 2011.03.21.
Ennyien olvasták eddig: 1892
Nagyon fáj
Kettős teher
s kettős kincs, hogy szeretni kell.
Ki szeret s párra nem találhat,

oly hontalan,
mint amilyen gyámoltalan
a szükségét végző vadállat.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error