Témák » Halál, elmúlás » Kovacs Ivan: A VÉGNEK KÖZELEDÉSE
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 141
A VÉGNEK KÖZELEDÉSE
Ügyetlenűl evet,
és leette magát,
Sokszor megbotlott,
és néha bepisált.

Rossz volt a hallása,
és már alig látott.
Láttál te már ilyen
rút kutyavilágot?

Felesége szidta,
vagy sírva menekült,
ő viszont vakon,
süketen csak ült.

Egy öröme maradt,
hű és vén kutyája,
mely lábánál feküdt,
s éberen vigyázta.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error