Témák » Hatalom » Kovacs Ivan: AZ ERÉNY ÉS BŰN MINISZTÉRIUMA
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 125
AZ ERÉNY ÉS BŰN MINISZTÉRIUMA
Szakállakat mérnek,
a burkát érvényesítik,
szorított ököllel
a purdát nehezítik.

Merev árbóccal
hajóznak utukba,
nem egy új világba,
de vissza a múltba.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error