Témák » Csalódás » József Attila: Örökkön háborog a tenger
Beküldve: 2011.03.21.
Ennyien olvasták eddig: 4393
Örökkön háborog a tenger
Tenyerembe tettem a lelkem,
Nézd, milyen szép százlátó üveg
De ő gyémántokat szedett elő
Mert ő az embert sose érti meg
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error