Témák » Fájdalom » Kölcsey Ferenc: Elfojtódás
Beküldve: 2011.03.22.
Ennyien olvasták eddig: 1031
Elfojtódás
Ó sírni, sírni, sírni,
Mint nem sírt senki még
Az elsűlyedt boldogság után,
Mint nem sírt senki még
Legfelső pontján fájdalmának,
Ki tud? ki tud?

Ah, fájdalom -
Lángoló, mint az enyém, csapongó, s mély,
Nincsen több, nincs sehol!

S mért nem forr könyű szememben?
S mért hogy szívem nem reped meg
Vérözönnel keblemen?
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error