Témák » Fájdalom » Petőfi Sándor: A bánat? Egy nagy óceán
Beküldve: 2011.03.17.
Ennyien olvasták eddig: 2760
A bánat? Egy nagy óceán
A bánat? egy nagy óceán.
S az öröm?
Az óceán kis gyöngye. Talán,
Mire fölhozom, össze is töröm.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error