Témák » Szerelem » Csokonai Vitéz Mihály: Tartózkodó kérelem
Beküldve: 2011.03.23.
Ennyien olvasták eddig: 1712
Tartózkodó kérelem
A hatalmas szerelemnek
Megemésztő tüze bánt.
Te lehetsz írja sebemnek,
Gyönyörű kis tulipánt!

Szemeid szép ragyogása
Eleven hajnali tűz,
Ajakid harmatozása
Sok ezer gondot elűz.

Teljesítsd angyali szókkal,
Szeretőd amire kért:
Ezer ambrózia csókkal
Fizetek válaszodért.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error