Témák » Boldogság » Ács Bálint: Negyven éves a cseresznyefánk
Beküldve: 2019.07.04.
Ennyien olvasták eddig: 114
Negyven éves a cseresznyefánk
Megérett a cseresznye, letekint rám,
Alulról meg tátog, csücsörít a szám.
Öreg a fánk, becsületesen terem,
Gyümölcse nekünk oly’, mint egy szerelem.
*
Japán szereti
Cseresznyefa virágot.
Ízletes gyümölcs.
*
Öreg fánk adja a finom cseresznye-lekvárt…
Oly' jó, és úgy esszük, mint Istenek a nektárt.

Vecsés, 2002. július 1. – Kustra Ferenc József – íródott: versben és senrjúban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error