Témák » Ballagás » bahus Katalin: Tanulni csoda
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 306
Tanulni csoda
Csicsergő gyerek sereg, játszik önfeledten.
Nem is sejtik mennyi minden vár még rájuk.
Mennyi szépséget rejt a tudás iránti vágyuk.
Mennyi dolgot kell még megtanulniuk!
Akkor lesz igazán büszke egy tanár mikor követi őt egy diák.
Olvas ír és számol, szorgosan másol!
Mindent megjegyez és alkalmaz.
Mikor felnő sem felejti,
mit tanított neki a tanító néni!
Beküldő: Bahus Katalin

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error