Témák » Vicces » Erdős Sándor: A hónom teteje
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1462
A hónom teteje
Azt mondják, hogy lusta vagyok
én ezt nagyon meguntam,
úgy döntöttem, hogy sportolok,
vagy tíz métert futottam.

Izzadt lett a hónom alja,
meg a pólóm eleje,
rájöttem én közben arra,
nincs is hónom teteje.

Mert nekem az ott a vállam
ez a szó van divatban,
akárhogyan nézem is én
hónom alja felett van.

Menjünk akkor gyorsan haza
gondolkodjunk hát tovább,
töprengésre, mit oly sokszor
biztos pont nekem az ágy.
Beküldő: Sándor Erdős
 
Ganajturó
2023. április 02. 00:54:18
Gratulálok író úr.
Sajtoskifli2000
2022. december 09. 10:00:32
😂😂😂
Új hozzászólás
 Error
 Error