Témák » Aggódás » Meggyesi Éva: Te is ember vagy
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 204
Te is ember vagy
Te is ember vagy, nem csak holmi porszem,
nem kevesebb, mint más, nem csak kődarab,
ne engedd hát, hogy bárki eltaposson,
ne hagyd, hogy szétzúzzák minden álmodat.

Tanulj meg végre célodért kiállni,
ne tévesszen meg gonosz rágalom,
ne hallgass másra! Én melletted állok,
s bármi történjen, melletted vagyok.

Melletted leszek tűző napsütésben,
sűrű őszi ködben, vagy ha hó szitál,
melletted maradok, míg a szívem dobban,
hidd el! Nálam jobbat sehol sem találsz.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error