Témák » Nőnap » Erdős Sándor: Nőnapra a kedvesnek
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 186
Nőnapra a kedvesnek
Minden nap egy fénylő ünnep,
mikor látom mosolyod.
Világ összes szeretetét
a szívedben hordozod.

Hoztam volna virágot is,
de sajnálom letépni.
Adom inkább szerelmemet,
sokkal inkább megéri.

Mára már a mátkám lettél,
gyűrűm csillan ujjadon,
úgy szeretlek én, mint a sót
köszöntelek nőnapon!
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error