Témák » Idő » Erdős Sándor: Fest az est
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 781
Fest az est
Sötét képet festett az est,
nem használva színeket.
Ecsetjén csak holdfény csillan,
varázsolva fényeket.

Sejtelmek bújnak el mélyen,
est mázolta vászonon.
Megtudjuk hogy mik ők, hogyha
átkúsznak az álmokon.
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error