Témák » Búcsúzás » Erdős Sándor: Csontvázak
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 796
Csontvázak
Már hevernek lent a parton
boldogságunk csontvázai,
egyre beljebb a mederbe
mossák víz hullámai.

Feledhetjük mindörökre
eltemeti az iszap,
ott, a sötét mélységekben
az idő beleharap.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error