Témák » Vicces » Erdős Sándor: Fabatka
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1298
Fabatka
Úgy érzem, hogy gazdag vagyok
van nekem egy fabatkám.
Neked adnám kisangyalom,
hogyha kezed foghatnám.

Inkább hagyjuk, nem kell nekem
nem ér az még annyit sem.
Tartsad meg a kicsiny kezed,
szingli leszek szerintem.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error