Témák » Karácsony » Erdős Sándor: Üzenet
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 229
Üzenet
Ez az év is kőkemény volt
bosszankodtunk már eleget,
nem kívánok semmi mást, csak
legyen a szívekben szeretet.

Hol szeretet uralkodik
menekül a bú, a bánat,
megbocsájtás csillagával
díszítsd fel a fenyőfádat.

Kívánok hát mindenkinek
áldott, boldog ünnepeket,
a megváltó üzenete
töltse el a lelketeket.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error