Témák » Boldogság » Erdős Sándor: Vihar után
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 182
Vihar után
Összeért az ég a vízzel
kék csókban forrtak össze,
csak egy árbóc csúcsa látszik
egy sziget mögött, messze.

Édes szél borzolja hajam
simogatja arcomat,
itt e csendes pillanatban
elfeledtem harcomat.

Harcom háborgó tengerrel
bősz, tajtékzó viharral,
ahogy tépáznak hullámok
rettenetes robajjal.

Megszelídült a fenevad
csendesedett az árja,
elmerült a tengermélyre
a vihar sötét árnya.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error