Témák » Mindennapok » Kustra Ferenc József: Építjük…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 176
Építjük…
A sikert…

Nagy dolgok ezek, építjük a várat,
Igyekszünk, átvesszük majd a hatalmat.
Kiterjesszük vár körüli erdőkre,
Szükség van a sok-sok egyenes rönkre.

Magas várat építünk mi, tornyokkal,
Nem hivalkodni akarunk azokkal.
Ez nekünk biz' valós biztonságot ad,
Állunk elébe jöhet, a hadd-el hadd.

Sikeres, nem, aki birtokot kapja,
Hanem akinek van, és abból ossza…
Egy igazi nagy vár urának lenni,
Az ad lehetősséget, sokat tenni.

Budapest, 1998. március 22. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error