Témák » Remény » Erdős Sándor: Feneketlen kút
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1064
Feneketlen kút
A feneketlen kút mélyén
titkot őriz a sötét,
megkeresném, de az utat
lezárja ősi pecsét.

Mélység árnyai vigyázzák
leplet borítanak rá,
el kell hoznom lélek fényét
pecsétet csak az nyitná.

Ha felnyílna az ősi zár
feltárulna a titok,
fényt vinnének sötétségbe
mélybe szálló angyalok.

Pecsét nyitját kerestem én
árnyak álltak utamban,
harc helyett csak megálltam és
megtaláltam magamban.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error