Témák » Természet » Erdős Sándor: Hólepel
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 179
Hólepel
Hólepte ága csüng a fának
úgy tűnik, mintha búsulna,
talán arra gondolhat ott most
kinyújtózni, de jó volna.

Ám az is lehet, hogy szép terhet
boldogan visel az ágán,
mert télen hóköntöse nélkül
állna ott csupaszon, árván.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error