Témák » Gyerek » Erdős Sándor: A kópé fa
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 174
A kópé fa
Egy fa megrágta a korlátot
vashiánya van szegénynek,
ilyent öregapám sem látott
mindenhol erről beszélnek.

Csak egy dologra nagyon vigyázz,
a favágó meg ne lásson,
őelőtte ne komédiázz
fűrésze vas, ki ne vágjon.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error