Témák » Szerelmi bánat » Erdős Sándor: A csalfa lány
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 283
A csalfa lány
Tettem én egy ígéretet,
mit ezennel megszegek.
Eltépem a fényképedet
ez így tovább nem mehet.

Tudod, nem citrom a szívem,
mit ki lehet facsarni
megteszem, bár nagyon féltem
szenvedésen kacagni.

Azt hittem, hogy majd mi leszünk
a világ legszebb párja,
lesz nekünk közös gyermekünk
és együtt bújunk ágyba.

Megbántottál, csalfa lettél
neked csak kaland kellett,
ha neked ez kell, hát menjél
légy boldog az új mellett.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error