Témák » Szeretet » Kovacs Ivan: Egy hű szerető
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 205
Egy hű szerető
A nyelv egy hű szerető,
És remek a szolgálata,
Hát jól vigyázzunk rá,
Mert az emberiség diadala.

A költő ajkán édesítve
Messze hangzik zenéje,
Tisztelettel bánjál vele
Hogy minden ember megértse.

Bárhova magaddal viheted,
Mert a szép szó igaz szeretet.
Bája nélkül mit is tennénk?
Mint majmok az ágak kőzt lézengnénk.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error