Témák » Élet » Erdős Sándor: Végtelen
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 692
Végtelen
Csak egy porszem a végtelen
mi világomba veszett,
határtalan univerzum
ködéből épült makett.

Tárgyiasult gondolatok
testet öltenek lassan,
meg sem született csillagok
rejtőznek el a napban.

A remény is kudarccá vált
felbukott a szerencse,
apránként kiszárad minden
cseppekkel telt medence.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error