Témák » Őszinteség » Erdős Sándor: Lapot húztam huszonegyre
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 261
Lapot húztam huszonegyre
Többet várni, mit ad nekünk
elszaladó élet,
olyan, mint a mennyek fölé
tenni fel a lécet.

Lapot húztam huszonegyre
nem tudom mit várok,
vad kalandba vágtam magam
sorsom arcon hágom.

Lehet, hogy már holnapután
nyúl viszi a puskát,
benne van ez a pakliban
vállalom a buktát.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error