Témák » Reménytelenség » Kovacs Ivan: Elvis Presley
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 214
Elvis Presley
A gitározás és éneklés mellett
más terveid is voltak.
Úgy tűnt hogy néha
a szíved ajtaján
az angyalok kopogtak.

De sajnos szerződésnek
a rabja voltál mely
életed végéig már
nem ad, hanem csak kér,
míg végül is tönkretesz,
és elapad az utolsó csöpp vér.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error