Témák » Szerelmi bánat » Erdős Sándor: Itt hagytál
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 459
Itt hagytál
Megadnák én mindent
mindent, mim csak lehet,
ha holnaptól újfent
foghatnám a kezed.
Messze jársz már tőlem
itt hagytál örökre,
hullik hát a könnyem
kínlódok üvöltve.
Lehet- e megváltás
te nélküled drágám?
Nincs nekem megnyugvás
itt hagytál bús árván.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error