Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Lélekszirmok
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 765
Lélekszirmok
Lelkemet virágoztató
csoda vagy te nékem,
évek során lassan, aprón
szirmait letépem.

Az összes ragyogó szirom
elfogy egyszer talán,
de mind ott fog díszelegni
emlékeim falán.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error