Témák » Szenvedély » Olaj Vivien Virág: Valós képmás
Beküldve: 2021.11.05.
Ennyien olvasták eddig: 1016
Valós képmás
Éreztem, ahogy veled vagyok és a hátamat cirógatod,
De valaki hirtelen megfogta a vállam és észrevettem,
Hogy csak a szél simogat.

Érezni, ahogy a lelkedet két kezembe odaadod,
Én pedig lehetőséget megragadva
képre festem,
Ahogy elméd elmémmel iszogat.

Ó, ahogy fantomodból a fekete festéket kitagadod,
Higgy bennem kedvesem, mondtam és térdre estem,
bebizonyítom, hogy hiányod iszonyat.
Beküldő: Olaj Vivien Virág

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error