Témák » Élet » Erdős Sándor: Hullócsillagok
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 200
Hullócsillagok
Mint égről földre hulló
lázadó csillagok,
attól tartok egyszer én is
egyedül maradok.

Kihűlt csillagot már régen
elhagyta a fénye,
mélysötétbe levetődve
burkolódzott éjbe.

Míg körülöttem fényükkel
ragyognak a lelkek,
szeretettel elborítva
társaimmá lesznek.

Ha mellőlem ők majd egyszer
végleg eltávoznak,
örök csendben a már elhalt
szavak visszhangoznak.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error