Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Áldozat
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 893
Áldozat
Megremeg a lelkem, ha látlak
csak álmodhattam ilyen szépről.
Hová lettek az angyalszárnyak,
mikor alászálltál az égből?

Ha kell, neked adom mindenem,
bár nem sok az amit adhatok,
Nekem mi van csak az életem,
szerelmedért meg is halhatok.

Fogadd el hát az áldozatot,
vagy sírig tartó szerelmemet.
Kérlek ne érezz bűntudatot,
te döntöd el, hogy mi kell neked.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error