Témák » Élet » Erdős Sándor: Tudom a megoldást
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 187
Tudom a megoldást
Megjön a tél, de vajon minek ?
Kinek jó az a fránya hideg?
De eljön, egye meg a fene,
majd csak lefagy az ember füle.

Persze tudom én mit mondanál,
hogy nem lesz annyi káros bogár.
Nem értem azt a társaságot
miért nem vesznek fel nagykabátot?

Ha már annyira kártékonyak,
segíthet rajtunk egy kis konyak.
Hát az tuti elvinné őket,
nekem sem kéne fázni többet.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error