Témák » Gyerek » Erdős Sándor: A fázós elefánt
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 216
A fázós elefánt
Az állatkerti elefánt
nem vett fel ma kardigánt.
Tél van ezért nagyon fázik,
no de nincsen semmi pánik.

A lábaira zokni kell,
bár igaz, hogy csak félsiker.
A füle attól még fázik,
széllel szemben vitorlázik.
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error