Témák » Szerelem » Erdős Sándor: B
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 267
B
Arcodat látom reggel-este,
látása felrepít a mennybe
lepkeszárnyon.

Éjjel-nappal csak rád gondolok,
megfestik neved angyalok
napsugáron.

Most halkan suttogom rekedten,
soha el nem múló szerelmem
rád találjon.

Ébren élő szerelmes álmok,
mint illatozó szép virágok
rózsaágon.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error