Témák » Haza » Erdős Sándor: Elmegyek
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 981
Elmegyek
Akkor ha elhagyom hazám
van valami, mi vigasztal
egy rögöt viszek magammal.

Teljesen nem szakadok el,
megyek azzal a tudattal
egy rögöt viszek magammal.

Még él bennem a szomorúság,
nem megyek túl nagy haraggal
egy rögöt viszek magammal.

Csipetnyi Magyarországot
egy rögöt viszek magammal,
én hazámból egy darabbal.

Majd, ha szemfedél rám borul,
kezemben tartom a rögöt.
Síromon egy virág virul
piros-fehér-zöld fű között.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error