Témák » Gyerek » Erdős Sándor: Varázsköpönyeg
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 434
Varázsköpönyeg
Ma a padláson fent jártam,
egy köpönyeget találtam.
Padláson azért hempereg,
mert ez egy varázsköpönyeg.

Felveszed a köpönyeget
eltakarja a lényeget.
Most már bátran ehetsz sokat,
elrejti a pocakodat.

Hogyha leeszed a ruhád
nem fog megszidni a mamád,
mert észre sem fogja venni.
Bátran lehet csúnyán enni.

Egy hibája mégis csak van.
Megegyezhetünk mi abban,
hogyha leveszed magadról
lepel lehull a titkokról.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error