Témák » Természet » Erdős Sándor: Magányos nyárfa
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 207
Magányos nyárfa
Száraz nyárfa áll a dombon
csontkarjával imádkozik,
nem gondolkodik a sorson
életéhez ragaszkodik.

Megfakult a büszkesége
még pislákol lélek benne.
Vigyázz kérlek életére
mintha a gyermeked lenne.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error