Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Szívkilincs
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 329
Szívkilincs
Lenyomtad szívem kilincsét
megláthattad magad benne,
te vagy nekem az öröklét
szívem szerelmével telve.

Építsünk körénk kerítést
soha ne légy tőlem messze,
őrizd meg szívem szerelmét
csak ez az egy vágyam lenne.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error