Témák » Élet » Erdős Sándor: A massza
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 198
A massza
Hullámzik a járdán a tömeg
szürke színű összefolyó massza,
vezér parancsszava pereg,
vezeti a népet a gazda.

Nincsenek már egyéni szavak
csak kilúgozott gondolatok,
mit tehetsz megmondják a nagyok
jó, hogy én kívülálló vagyok.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error