Témák » Vicces » Kovacs Ivan: Móricka
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 298
Móricka
Esik az eső, sűt a nap,
Móricka jó nagy pofont kap,
Mert Feri bácsi azt mondta
Hogy zsebóráját ellopta.
Beküldő: Kovacs Ivan
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error