Témák » Élet » Erdős Sándor: A bűn halála
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 189
A bűn halála
Sötét fellegek borítják az eget,
levelek alá bújtak el a színek.
Bűnök motiválják az embereket,
fekete köpenyt öltenek rút szívek.

Csak jóság hozhat újra színpalettát,
szépre festheti a bűnös világot.
Akkor tán láthatjuk a bűn halálát,
és újra lelsz a lelkedben virágot.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error